![]() |
Sugören İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sugören İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Sugören İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sugören İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sugören İlköğretim Okulu Resimleri Sugören İlköğretim Okulu ilkokul olarak 1923 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1975 yılında iki katlı bina olarak hizmete giren okulumuza 1992 yılında ek bina yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda bir müdür, bir müdür yardımcısı, on üç öğretmen, üç hizmetli olmak üzere on sekiz personel görev yapmaktadır ![]() ![]() Sugören İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: SUGÖREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SUGÖREN KÖYÜ Telefon Numarası: 4663912457 Faks Numarası: 4663912110 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|