|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, esenyazı, ilköğretim, kula, manisa, okulu |
![]() |
Esenyazı İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esenyazı İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaEsenyazı İlköğretim Okulu Hakkında - Esenyazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Esenyazı İlköğretim Okulu Resimleri - Esenyazı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Esenyazı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Esenyazı İ ![]() ![]() ![]() ![]() 1976 yılında mevcut binadan ayrı olarak iki derslik bir idari odadan oluşan ek bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 4306 sayılı 8 yıllık eğitim yasasıyla birlikte okulumuzda bazı değişiklikler yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000–2001 eğitim öğretim yılında ilk bina M ![]() ![]() ![]() 2001–2002 eğitim öğretim yılı sonu dershane yetersizliğinden dolayı 8 yıllık zorunlu temel eğitime son verilmiş olup Okulumuzda 1–2–3–4–5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006–2007 eğitim öğretim yılında okulumuz bünyesine Anasıfı açılmış olup halen eğitim öğretime açık durumdadır ![]() 2007–2008 Eğitim öğretim yılında öğrencilerin su ihtiyaçlarını karşılamak için 1 tonluk su deposu yapılmıştır ![]() 2009–2010 Eğitim öğretim yılında ana binanın önüne 80 metre kare, dış cephe duvarına çepe çevre 1 ![]() ![]() Esenyazı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (236) 842 10 44 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gökçeören Beldesi - Esenyazı Köyü Okulun Web Adresi: http://esenyazi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: m_hamidiye@hotmail ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Esenyazı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|