![]() |
Ersoy İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ersoy İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri T ![]() ![]() ANTALYA YAĞ SANAYİ İLKÖĞRETİM OKULU'NUN TARİHÇESİ Okulumuz 1976 yılında BANDOCULAR MAHALLESİ'nde geçici bir binada BANDOCULAR İLKOKULU olarak açlmıştır ![]() Daha sonra Osman AVŞAR ve mirasçıları tarafından 4198 metrekarelik şimdiki arsa bağışı yapılarak 1977 yılında devlet tarafından 5 derslikli olarak yaptırılmıştır ![]() Okul idaresi ve Antalya Yağ Sanayi Fabrikası yöneticilerinin aralarında oluşturduğu bir protokol sonunda 13 Mayıs 1982 tarihinde İl İdare Kurulu kararı ile okulun adı ANTALYA YAĞ SANAYİ İLKOKULU olarak değiştirilmiştir ![]() Aynı yıl okulun ihtiyaçları Antalya Yağ Sanayi Fabrikası tarafından karşılanmıştır ![]() Zaman içinde mevcut bina ihtiyacı karşılamadığı için Aralık 2004 tarihinde ek binanın yapımına başlanmıştır ![]() ERSOY AİLESİ TARAFINDAN yapılan ve yeni adı ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU olan okulumuz 2005- 2006 öğretim döneminde Eğitim Öğretime açılmıştır ![]() Ersoy İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FABRİKALAR MAHALLESİ 3007 SOKAK NO:34 Telefon Numarası: 2423456264 Faks Numarası: 2423456264 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Ersoy İlköğretim Okulu ersoyilkogretim@hotmail ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|