Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, hüseyin, ilköğretim, kula, manisa, mehmet, okulu, tosun

Mehmet Ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu İletişim

Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Mehmet ve Hüseyin TOSUN İlköğretim Okulu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün doğumunun 100 Yılında açılmış olup okulumuzun eskiden adı 100Yıl ilkokulu idi 1981 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Okul binası ilk yapıldığında iki katlı olup yapımından 2 yıl sonra ikinci katın yıkılması sonucu tek katlı olarak eğitime devam etmiştir Okulumuzda genellikle ikili öğretim yapılmış ve 1999 yılının ekim ayına kadar eğitim-öğretim eski bina da devam etmiştir 1999 da okulumuzun eski binası tamamen yıkılarak;

Hayırsever Mehmet ve Hüseyin TOSUN kardeşler tarafından okulumuzun şu an eğitim-öğretim yapmakta olduğu binasının kaba inşaatı yaptırılmıştır İnce işçiliği Manisa İl Özel İdaresi tarafından tamamlanarak 04092000 tarihinde Kula'nın kurtuluş şenliklerinde hizmete yeniden açılmıştır

Okulumuz İl Özel İdaresinin ve Hayırseverlerimizin katkılarıyla son haliyle 2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitime hizmet vermeye başlamıştır Okulumuz 18 sınıf ve 1 yemekhane olarak hizmet vermektedir

Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula
Okulun Telefonu: (0236) 816 15 02
Okulun Faksı: (0236) 816 15 02
Okulun Adresi: 4 Eylül Mahallesi Şehit Mehmet Sarı Caddesi 45170
Okulun Web Adresi: http://wwwmhtosunmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: karaarslan_98@msncom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com