Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, hakkı, ilköğretim, kula, manisa, naci, okulu, ulusoy

Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Hakkında - Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Resimleri - Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu İletişim

Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Kula'lı hayırsever işadamları Naci ULUSOY ve Hakkı ULUSOY kardeşler tarafından 2001 yılında yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edilmiştir 4 Eylül 2001 Kula'nın Düşman işgalinden kurtuluş tarihinde hayırsever işadamlarımız Naci ve Hakkı ULUSOY kardeşler ,hemşehrimiz ve 8Cumhurbaşkanımız Kenan EVREN dönemin Kula Kaymakamı Mehmet YILDIZ , Belediye Başkanı Selim AŞKIN'ın da katıldığı bir Törenle açılmıştır

Okulumuza ilçemizin Kenan EVREN ve AKGÜN Mahallelerinin bir bölümünden yaklaşık 240 öğrenci gelmektedir Ayrıca Okulumuz taşıma merkezi olup DEREKÖY, ŞERİTLİ, AKTAŞ-AVUT DERESİ Mahallesi, KONURCA ve Mahalleleri, ALAKAVAK(YEŞİL YAYLA), GÖKDERE, ŞEHİT ER M SARI Taşımalı ilköğretim Okullarından 220 öğrenci taşınmaktadır

Okulumuz teslim alındıktan ilgi ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen Hayırsever iş adamlarımız Naci ve Hakkı ULUSOY kardeşler spor odası, kömürlük, kantin, Yemek hane ve iki dersliği içeren ek binanın yapımında maddi ve manevi yardımcı olmuşlardır

Okulumuz ;

2001-2002 Eğitim öğretim yılında 58,

2002-2003 Eğitim öğretim yılında 59,

2003-2004 Eğitim öğretim yılında 58,

2004-2005 Eğitim öğretim yılında 61 öğrenci mezun etmiştir

Bu öğrencilerimizden Anadolu Lisesi,Anadolu Öğretmen Lisesi,Anadolu Meslek Lisesi gibi sınavla öğrenci alan okullarımız birçok mezunun göndermiştir

Okulumuzun bahçesinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları başlanmış bu kapsamda 50'nin üzerinde değiş türlerde ağaç dikilmiştir

Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula
Okulun Telefonu: (236) 816 3777
Okulun Faksı: (236) 816 4465
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://wwwnacihakkiulusoyk12tr
Okulun E-Posta Adresi: info@nacihakkiulusoyk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com