|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hakkı, ilköğretim, kula, manisa, naci, okulu, ulusoy |
![]() |
Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaNaci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Hakkında - Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Resimleri - Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Kula'lı hayırsever işadamları Naci ULUSOY ve Hakkı ULUSOY kardeşler tarafından 2001 yılında yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edilmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuza ilçemizin Kenan EVREN ve AKGÜN Mahallelerinin bir bölümünden yaklaşık 240 öğrenci gelmektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuz teslim alındıktan ilgi ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen Hayırsever iş adamlarımız Naci ve Hakkı ULUSOY kardeşler spor odası, kömürlük, kantin, Yemek hane ve iki dersliği içeren ek binanın yapımında maddi ve manevi yardımcı olmuşlardır ![]() Okulumuz ; 2001-2002 Eğitim öğretim yılında 58, 2002-2003 Eğitim öğretim yılında 59, 2003-2004 Eğitim öğretim yılında 58, 2004-2005 Eğitim öğretim yılında 61 öğrenci mezun etmiştir ![]() Bu öğrencilerimizden Anadolu Lisesi,Anadolu Öğretmen Lisesi,Anadolu Meslek Lisesi gibi sınavla öğrenci alan okullarımız birçok mezunun göndermiştir ![]() Okulumuzun bahçesinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları başlanmış bu kapsamda 50'nin üzerinde değiş türlerde ağaç dikilmiştir ![]() Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (236) 816 3777 Okulun Faksı: (236) 816 4465 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: info@nacihakkiulusoy ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|