Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, fevzipaşa, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu İletişim

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Cumhuriyetten önce okulun bugünkü yerinde medrese varmış Cumhuriyetin ilanı ile zamanın Belediye Başkanı Boyacıoğlu Mehmet Efendi’nin teşebbüsüyle 1925 yılında medresenin karşısına okul binası inşa edilmiştir Bina ahşap olduğu için çabuk yıpranmış,1962 yılında tamamen yıkılmıştır

Yıkılan eski bina yerine Devlet tarafından medrese olan bina okul olarak yaptırılmıştır 1963 yılında 300000 TL harcanmıştır İnşaatın bitimine müteakip 1964-1965 öğretim yılında hizmete açılmıştır Okul üç katlı olup, her katta çeşitli hizmetler için bölümler vardır Bina 6 derslikli olup İlköğretim okulu olunca 8 dersliğe çıkarılmıştır

Vizyonumuz :

Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir çocuk dostu okul olmaktır

Misyonumuz :

İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: (274) 6141154 – 6150178
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Domaniç Caddesi Fevzipaşa Sokak No:1
Okulun Web Adresi: http://fevzipasaiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: Fevzi_pasa_io@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com