|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, kula, manisa, okulu, sandal |
![]() |
Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaSandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sandal cumhuriyet ilköğretim okulu 1928 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1996 yılında mahalli imkanlarla yapılan 2 sınıf ilavesi ile derslik sayısı 8 e çıkarılmış ve yapılan müracaatlardan olumlu netice alınarak zorunlu eğitim yasası çıkmadan önce okulumuz 1996-97 yılında temel eğitim okuluna dönüştürülmüş ve adı sandal ilköğretim okulu olarak adı değiştirilmiştir ![]() Okulumuzun 8 yıllığa dönüştürüldüğü ilk yıl belde öğrencilerinin yanı sıra Saraçlar Köyü öğrencilerinin 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4306 sayılı Zorunlu eğitim öğretim yasası ile okulumuzdaki değişiklik yasa çıkmadan bir yıl önce okulumuz 8 yıllık eğitime başlamıştır ![]() 2006-2007 öğretim yılı itibarı ile Okulumuzda bir Müdür, Bir Müdür yardımcısı 9 sınıf öğretmeni 8 branş öğretmeni 2 yardımcı personel ile halen eğitim öğretimine devam etmektedir ![]() ![]() Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://sandalcio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|