|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fatma, hikmet, ilköğretim, izmir, karşıyaka, kaşerci, okulu |
![]() |
Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirFatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Hakkında - Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Resimleri - Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Edirne ili Uzunköprü ilçesinde doğan iki kardeş olan Fatma ve Hikmet KAŞERCİ' nin babaları Merhum Hasan Bey, annesi ise Raziye Hanımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (232) 341 75 22 Okulun Faksı: (232) 341 80 07 Okulun Adresi: 2132 sk ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://fhkaserciioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970312@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: EFTAL AHMET GÜNKAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|