|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, darıyemezler, ilköğretim, kumluca, okulu, sarıcasu |
![]() |
Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Kumluca Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Kumluca AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Kumluca'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() OKULUMUZ Okulumuz, Köyümüzün ileri gelenlerinden hayırsever Cemali DARIYEMEZ’in bağışladığı 3300 M2 alan üzerine devlet-millet elbirliği ile yapılarak 1987 yılında 5 sınıf, 3 öğretmen ve 105 öğrenci ile hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda müdür, müdür yardımcısı, 5 sınıf öğretmeni, 4 kadrolu branş öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni, 1 geçici görevli,2 ders ücretli öğretmen 1 hizmetli personel görev yapmaktadır ![]() Oklumuz A ve B Bloktan oluşarak şu birim odaları bulunmaktadır: A Blok: -8 Sınıf -Müdür ve müdür yardımcı odaları -Öğretmenler Odası B Blok: -Ana Sınıfı -Fen Bilgisi Laboratuar salonu -Bilgisayar sınıfı -Kütüphane -Spor odası (2 adet tenis masası mevcut) -Okul Kooperatifi -Arşiv Okulumuz, Sarıcasu Köyünde olup ilçe merkezine uzaklığı 2 km mesafededir ![]() ![]() Okulumuz velilerinin %98’i çiftçilikle uğraşmaktadırlar ![]() ![]() ![]() Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu Antalya Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KUMLUCA Adı: SARICASU DARIYEMEZLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARACASU KÖYÜ Telefon Numarası: 2428875076 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Sarıcasu Darıyemezler İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|