|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, bölge, gökalp, ilköğretim, kumluca, okulu, yatılı, ziya |
![]() |
Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kumluca Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kumluca AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri - Antalya Kumluca'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Üçüncü beş yıllık plan döneminin beşinci dilimini teşkil eden 1977 yılında Okulumuz Kumluca Temel Eğitim Okulu adı altında yatırım programına alınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1980 yılında yapımına başlanan Okulumuz 1982 yılında geçici kabulle teslim alınmıştır ![]() 20 Aralık 1982 tarihinde bilfiil eğitim öğretime başlamıştır ![]() İlçemiz eşrafından ve okul koruma derneği ilk başkanı Ali Silahçı tarafından okul bahçesine 1986 yılında bir çeşme yaptırılmıştır ![]() 20 aralık 1982 tarihinde Kumluca Temel Eğitim Bölge Okulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz, 1983-1984 öğretim yılında İlköğretim uygulamasına başlamış olup, okulumuzun adı Kumluca İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() 20 Eylül 1991 tarihinde okulumuzun adı Ziya Gökalp İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan ek binanın inşaatı tamamlanmış ve aynı yıl eski binanın tamiratı yapılarak derslik sayısı 8’den 37’ye çıkarılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() -- Okulumuz halen; -- 43 Derslik -- 2 Ana Sınıfı -- 2 Bilgi Teknoloji Sınıfı -- 1 İş Teknik Eğitimi Atölyesi -- 1 Ev Ekonomisi Dersi Atölyesi -- 1 Kütüphane -- 1 Laboratuar -- 2 Öğretmenler Odası -- 2 Çok Amaçlı Salon -- 2 Kantin -- 4 İdare Odası ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() --- Okulda normal öğretim yapılmaktadır ![]() Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Antalya Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KUMLUCA Adı: ZİYA GÖKALP YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() Telefon Numarası: 2428872943 Faks Numarası: 2428874591 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|