Hürriyet İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hürriyet İlköğretim Okulu Karatay KonyaHürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hürriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Oklumuz 1961 yılında hizmete girmiş 1987 yılında Ahmet Haşhaş adlı hayırsever tarafından 7 derslikli ek bina yapılmış, eski bina kullanılamaz olunca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 derslikli yeni bina 2005 yılında yapılmıştır 32 derslik ve iki binada Eğitim öğretime devam edilmektedir![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KARATAY HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SELİM SULTAN MAH SELİM SULTAN CAD TAKVİM SK NO:5Telefon Numarası: 3323570203 Faks Numarası: E-mail Adresi: hurriyet42@hottmail comWeb Adresi: - http://karatayhürriyetioo meb k12 trHürriyet İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|