|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, sarayköy |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy DenizliAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2001 Ocak ayında temeli atılmış olup 2001 Ekim ayında yapımı tamamlanarak 2001-2002 Eğitim Öğretim Yılında Ekim ayında Osman Nuri KIZILCA’nın Kurucu Müdürlüğünde 347 Öğrenci 25 öğretmeni ile eğitim öğretime başlamış olup ilk mezunlarını 2001-2002 eğitim öğretim yılında vermiştir ![]() ![]() ![]() Hala bir müdür iki müdür yardımcısı, 36 öğretmen ve 742 öğrencisi ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarayköy Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://saraykoyataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 869270@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|