Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, sarayköy

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 2001 Ocak ayında temeli atılmış olup 2001 Ekim ayında yapımı tamamlanarak 2001-2002 Eğitim Öğretim Yılında Ekim ayında Osman Nuri KIZILCA’nın Kurucu Müdürlüğünde 347 Öğrenci 25 öğretmeni ile eğitim öğretime başlamış olup ilk mezunlarını 2001-2002 eğitim öğretim yılında vermiştir Birinci sınıflar eğitim bölgesinden ilk defa birinci sınıfa alınmış ara sınıflar ilçemizdeki diğer ilköğretim okullarında nakil gelmişlerdir Nakil gelen öğrencilerle 2002 yılında ilk mezunlarını vermiştir

Hala bir müdür iki müdür yardımcısı, 36 öğretmen ve 742 öğrencisi ile eğitim öğretime devam etmektedir Bünyesinde üç anasınıfı bulunmaktadır Ekteki Okulumuz fotoğrafında görüleceği gibi bodrum kat dâhil beş katlı 4800 metre kare alana sahip 29 derslik, iki idare odası ve öğretmenler odası mevcuttur Ayrıca BT sınıfı ve sonradan yapılan kantinimiz vardır

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarayköy
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk Mah Enstitü Cad No: 1 20300
Okulun Web Adresi: http://saraykoyataturkioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 869270@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com