|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyükoba, ilköğretim, ismail, köyü, mertoğlu, okulu |
![]() |
Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim OkuluBüyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1965 yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: BÜYÜKOBA KÖYÜ İSMAİL MERTOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Büyükoba Köyü Ilgin Telefon Numarası: 3328928054 Faks Numarası: E-mail Adresi: buyukobailkogretim@hotmail ![]() ![]() ![]() Web Adresi: - Büyükoba Köyü İsmail Mertoğlu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|