|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bayrampaşa, hacı, ilbey, ilköğretim, istanbul, okulu |
Hacı İlbey İlköğretim Okulu İstanbul Bayrampaşa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacı İlbey İlköğretim Okulu İstanbul BayrampaşaHacı İlbey İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı İlbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı İlbey İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı İlbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı İlbey İlköğretim Okulu İstanbul Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacı İlbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacı İlbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacı İlbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hacı İlbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Adı: HACI İLBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİDOĞAN MAH ÇEVREYOLU CAD ERSAN SOK NO:1 BAYRAM P AŞA- i STAN B U LTelefon Numarası: 2125014913 Faks Numarası: 2126134545 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|