![]() |
Necatibey İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Necatibey İlköğretim Okulu Konak İzmirNecatibey İlköğretim Okulu Hakkında - Necatibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri - Necatibey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Necatibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul; ismini Milli Mücadelede büyük yararlılıklar gösteren , kendisi de bir İzmirli olan "Yeni Harfler" zamanında kabul edilen Milli Eğitim Bakanı Mustafa Necati Bey'den almıştır ![]() İzmir Valisi Kazım Dirik'in gayretleriyle 1927 yılında okulumuzun temeli atılmıştır ![]() Bazı sebeplerden dolayı inşaatına 1 yıl süreyle ara verilmiştir ![]() ![]() Kurucu Müdür Şekür Çağatay, öğretmenler Hıfsıne Emine, Bedriye Nezine Hanım ile 1929 yılında öğretime başlamıştır ![]() ilk mezunların sayısı 22'dir ![]() Zamanla öğrenci sayısı artınca, 1967 yılında ek bina olarak C blok yapılmıştır ![]() ![]() ![]() B ve C bloklar ise Necatibey İlkokulu olarak hizmet vermiştir ![]() 1990-1991 öğretim yılında okulumuz ilköğretim okulu projesi kapsamına alınınca, ortaokulla birleşip Necatibey İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 243 13 87 Okulun Faksı: 232 244 20 76 Okulun Adresi: 156 SOKAK NO :17 HATAY Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: mnecatibey@hotmaıl ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|