![]() |
Yenice İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenice İlköğretim Okulu Merkez MuğlaYenice İlköğretim Okulu Hakkında - Yenice İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenice İlköğretim Okulu Resimleri - Yenice İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yenice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun İlkokul bölümü 1924 yılında Merkez cami yanındaki arsadaki binada üç sınıflı olarak Öğretmen Hüseyin KUTAY tarafından açılmıştır ![]() Cumhuriyet�in ilk yılları olmasına rağmen okula kayıt hızla artmış ve bu okul ihtiyacı karşılayamaz olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenice Köyü İnönü İlkokulu adı altındaki ilkokul ile Yenice Ortaokulu 17 Eylül 1990 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığınca birleştirilerek 1990-1991 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Yenice İlköğretim okulu olarak faaliyetine devam etmektedir ![]() 1996-1997 Eğitim-Öğretim yılında taşıma merkezi olan okulumuza Doğanköy ve Gülağzı köyü öğrencileri taşınmaya başlanmış ve halen taşınmaktadırlar ![]() ![]() Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 252 2334049 - 252 2334333 Okulun Faksı: 252 2334049 Okulun Adresi: Yenice Köyü Merkez/MUĞLA Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla merkezden her 30 dk ![]() ![]() ![]() Köyümüzün güzergahı şu şekildedir:Muğla'dan Marmaris'e doğru gider iken Yerkesik sapağına dönülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yenice İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|