|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akın, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, şereflikoçhisar |
![]() |
Akın İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akın İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Şereflikoçhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akın İlköğretim Okulu Resimleri - Akın İlköğretim Okulu Hakkında ![]() VİZYONUMUZ İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri ![]() MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz eğitimine 1959 yılında başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulda bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akın İlköğretim Okulu Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR Adı: AKIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akın Köyü Şereflikoçhisar/Ankara Telefon Numarası: 3126926006 Faks Numarası: 31200000 E-mail Adresi: 243808@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - ŞEREFLİKOÇHİSAR - Akın İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|