Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akın, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, şereflikoçhisar

Akın İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akın İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Şereflikoçhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akın İlköğretim Okulu Resimleri - Akın İlköğretim Okulu Hakkında

VİZYONUMUZ

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri

MİSYONUMUZ

Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz eğitimine 1959 yılında başlamıştır Başlangıçta ilkokul olarak eğitim veren okulumuz daha sonra ortaokulu da açılmıştır İlk zamanlar sadece Akin köyü öğrencilerine eğitim veren okul daha sonra öğrenci sayısının da azalmasıyla ve ilçe milli eğitimin kararıyla çevre köylerinde öğrencilerine eğitim vermeye başlamıştır

Okulda bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır Derslikler ve öğretmen lojmanları merkezi kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır Çevre köy öğrencilerinin ulaşımı servisler ile sağlanmaktadır Köylerden gelen öğrencilere özel bir şirket tarafından öğle yemeği verilmektedir 8 şubesi olan okulumuzun 162 öğrencisi bulunmaktadır

Akın İlköğretim Okulu Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AKIN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Akın Köyü Şereflikoçhisar/Ankara

Telefon Numarası: 3126926006

Faks Numarası: 31200000

E-mail Adresi: 243808@mebk12tr

Web Adresi: ANKARA - ŞEREFLİKOÇHİSAR - Akın İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com