Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, çevreli, demre, ilköğretim, okulu

Çevreli İlköğretim Okulu Demre Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çevreli İlköğretim Okulu Demre Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Çevreli İlköğretim Okulu Hakkında - Çevreli İlköğretim Okulu Tanıtım - Çevreli İlköğretim Okulu Resimleri - Çevreli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz Antalya Demre İlçe Milli Eğitimine bağlı bir okuldur ilçeye uzaklığı 20 kmdir2008-2009 eğitim öğretim yılında Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vafkı TOÇEV’in “Yaşasın Okulumuz” projesine destek veren TOTAL tarafından yenilenmiştir

Okulumuz 2 binadan oluşmaktadır binalarımız 4 dersliğe ve 1 idare odasına sahiptir 1 anasınıfı öğretmeni 3 sınıf öğretmenimiz bulunmaktadır sınıflarımız 1 sınıf bağımsız olmak üzere 2-3 sınıflar ve 4-5 sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim öğretim vermektedir Tüm sınıflarımız bilgisayar,tepegöz,projeksiyon cihazları ile donanımlıdır

VİZYONUMUZ

6-11 yaş grubundaki öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek
Adından söz ettiren,saygınlığı olan, öncü bir okul olmak
Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek
Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek
Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek
Çağdaş,demokratik,hoşgörülü,bi linçli,kültürlü,sosy al yönü gelişmiş,karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek
Diğer okullarla etkili iletişim kurarak görüş alışverişinde bulunmak, kazanmış olduğumuz bilgi ve birikimi paylaşmak ve deneyim ve birikimlerle lider bir okul olmak
Yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen insanlar yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olabilmek

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak,Atatürkçülüğü sindirmiş,yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek
Sağlam karakterli,ahlaki değerlere sahip,iyi insan,örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek
Araştıran,sorgulayan,bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen,bu bilgiyi paylaşabilen,iletişim kurma becerisine sahip,teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen,yaratıcı, üretken,takım çalışmasına yatkın,öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek
Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek
Fırsat eşitliğini sağlamak
Değişim ve gelişime açık olmak
Eğitimde kaliteyi en üst düzeyde tutmak
Öğrencilere, 21 yüzyılın değişen ve gelişen şartlarına uygun beceriler kazandırmak
Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen ve tarihinden ders alan ,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini,ailesini,doğayı seven ve koruyan bir bilincin oluşmasına katkıda bulunmak

Cevreli İlköğretim Okulu Antalya Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cevreli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cevreli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cevreli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cevreli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CEVRELİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Çevreli Köyü

Telefon Numarası: 2428713634

Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/07/08/739018/#

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com