Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artvin, ilköğretim, meydancik, okulu, şavşat

Meydancik İlköğretim Okulu Şavşat Artvin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meydancik İlköğretim Okulu Şavşat Artvin

Artvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Meydancik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Meydancik İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Şavşat'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Meydancik İlköğretim Okulu Resimleri

MEYDANCIK İLKÖĞRETİM OKULU

Okul Kodu:125944

Okul Müdürü
Necdet ZENGİN

PERSONEL BİLGİLERİ
Müdür Yardımcısı Yok
Öğretmen 11
Memur Yok
Yardımcı Hizmetli 3

ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI
Şube Sayısı 9
Öğrenci Sayısı 97

BİNA BİLGİLERİ
Derslik Sayısı 9
Atölye ve İşlik Sayısı Yok
Fen Laboratuarı 1
BT Sınıfı 1
Konferans Salonu Yok
Spor Salonu Yok
Yemekhane 1
Misafirhane Yok

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Adeti 1
Lojman Bilgisi 6 Kat 12 Daire

İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
İl Merkezine Uzaklık 60
İlçe Merkezine Uzaklık 38

MEYDANCIK İLKÖĞRETİM OKULU 1937-1938 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA AÇILARAK EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR

ORTAOKUL 1967-1968 ÖĞRETİM YILINDA AÇILMIŞTIR ÇEVRE KÖYLERDE ORTAOKUL OLMADIĞI İÇİN ÖĞRENCİ SAYISI FAZLAYDI ÇEVRE KÖYLERDE ORTAOKUL AÇILINCA BU SAYI 60 CİVARINA DÜŞMÜŞTÜR

OKULUMUZ 1984 YILINDA İLKOKUL ve ORTAOKULUN BİRLEŞTİRİLMESİYLE İLKÖĞRETİM OKULU HALİNE GELDİ

OKULUMUZ 2005-2006 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA BİNA TADİLATI NEDENİYLE MEYDANCIK ÇOK PROGRAMLI BİNASINDA FAALİYETLERİNE DEVAM ETTİ

2008-2009 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA TADİLATI BİTEN ESKİ BİNASINA TEKRAR TAŞINDI

Meydancik İlköğretim Okulu Artvin Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meydancik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meydancik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meydancik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Meydancik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MEYDANCİK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: MEYDANCIK BELDESİ ŞAVŞAT-ARTVİN

Telefon Numarası: 4665976005

Faks Numarası: 4665976005

E-mail Adresi : 125944@mebk12tr

Web Adresi:Meydancık İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com