![]() |
Meydancik İlköğretim Okulu Şavşat Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meydancik İlköğretim Okulu Şavşat ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Meydancik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Meydancik İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Şavşat'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Meydancik İlköğretim Okulu Resimleri MEYDANCIK İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu:125944 Okul Müdürü Necdet ZENGİN PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı Yok Öğretmen 11 Memur Yok Yardımcı Hizmetli 3 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 9 Öğrenci Sayısı 97 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 9 Atölye ve İşlik Sayısı Yok Fen Laboratuarı 1 BT Sınıfı 1 Konferans Salonu Yok Spor Salonu Yok Yemekhane 1 Misafirhane Yok LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti 1 Lojman Bilgisi 6 Kat 12 Daire İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 60 İlçe Merkezine Uzaklık 38 MEYDANCIK İLKÖĞRETİM OKULU 1937-1938 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA AÇILARAK EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR ![]() ORTAOKUL 1967-1968 ÖĞRETİM YILINDA AÇILMIŞTIR ![]() ![]() ![]() OKULUMUZ 1984 YILINDA İLKOKUL ve ORTAOKULUN BİRLEŞTİRİLMESİYLE İLKÖĞRETİM OKULU HALİNE GELDİ ![]() OKULUMUZ 2005-2006 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA BİNA TADİLATI NEDENİYLE MEYDANCIK ÇOK PROGRAMLI BİNASINDA FAALİYETLERİNE DEVAM ETTİ ![]() 2008-2009 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA TADİLATI BİTEN ESKİ BİNASINA TEKRAR TAŞINDI ![]() Meydancik İlköğretim Okulu Artvin Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / ŞAVŞAT Adı: MEYDANCİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MEYDANCIK BELDESİ ŞAVŞAT-ARTVİN Telefon Numarası: 4665976005 Faks Numarası: 4665976005 E-mail Adresi : 125944@meb ![]() ![]() Web Adresi:Meydancık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|