Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönmez, hacı, hüseyin, ilköğretim, milas, muğla, okulu

Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Milas Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Milas Muğla

Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu İletişim

Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Hayırsever vatandaş Hatice Karatepe okulun yerini bağışlaması ve hayırsever vatandaş Hacı Hüseyin Dönmez' in okul binasını yaptırmasıyla, 1991-1992 Öğretim yılının Mart ayında okulumuz eğitim - öğretim hizmetine başlamıştır

EĞİTİM - ÖĞRETİM

İki derslik ve bir Müdür odasından ibaret olan okulumuz birleştirilmiş sınıf olarak eğitim hizmeti vermektedir Birinci, ikinci ve üçüncü sınıflar bir arada okumaktadır Dördüncü sınıfa geçen öğrenciler taşımalı olarak Beçin İlköğretim Okuluna devam etmektedir 2006 - 2007 Öğretim yılı itibariyle 14 öğrencimiz bulunmaktadır

Okulumuzun Misyonu :

* Öğrencilerimizi; Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerine bağlı,bu değerleri koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını milletini seven, sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline dönüştürmüş yurttaşlar olarak yetiştirmek

* Öğrencilerini beden, zihin, ahlâk ve duygu bakımından sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücüne, insan haklarına saygılı kişiler olarak yetiştirmek

Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas
Okulun Telefonu: (0252) 515 00 38
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Cumhuriyet Mahallesi Menteşküme Evleri No:8 Beçin Kasabası
Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: hhdonmezioo@gmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Hacı Hüseyin Dönmez İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com