Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, çelik, fevziye, ilköğretim, okulu, yüreğir

Fevziye Çelik İlköğretim Okulu Yüreğir Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fevziye Çelik İlköğretim Okulu Yüreğir Adana

Fevziye Çelik İlköğretim OkuluHakkında - Fevziye Çelik İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevziye Çelik İlköğretim Okulu Resimleri - Fevziye Çelik İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuz 1986-1987 öğretim yılında açılmıştır Okulumuzu Fevziye Çelik adında bir hayırsever yaptırmıştır Okulumuz iki katlıdır 5 derslik, 1 salon, 1 araç odası, 1 müdür odası ve 1 müdür yardımcısı odası vardı Daha sonra da ihtiyaçları karşılayamadığı için salon ve araç odası derslik haline getirilmiştir Şu anda dahi ihtiyacı karşılamakta güçlük çekilmektedir

Şu anda okulumuz;13 derslik, 1 BT Sınıfı, 1 araç odası, 1 müdür odası ve 2 müdür yardımcısı odası, Rehberlik odası, 1 arşiv odası,soyunma odaları, 1 kütüphane ve 1 öğretmenler odası vardır

Okulumuz ikili öğretim yapmaktadır 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 11 branş öğretmeni, 17sınıf öğretmeni, 2 hizmetli görev yapmaktadır Okulumuzun bu hale gelmesinde bu güne kadar çalışan ve çalışmakta olan personelimizin azimli çalışması, işbirliği içinde olmalarının payı çok büyüktür

Bahçemiz ağaçlandırılmış, basket ve voleybol sahası düzenlenmiştir Okulumuz yarışmalarda çok çok önemli başarılara imza atmış ve atmaya da devam etmektedir Mezun öğrencilerimizin başarılarını da unutmamak gerekmektedir

FEVZİYE ÇELİK

(1918-2005)

2Dönem Adana Milletvekili Hakim Ali Sadi ÇELİK ve Lütfiye Hanımın evliliklerinden 1918 yılında Adana’nın Kozan ilçesinde dünyaya gelen Fevziye ÇELİK, ülkenin o günkü şartlarından dolayı istediği eğitimi alamadı

Elektirik mühendisi Hikmet UZEL ile evlenen Fevziye Hanımın bu evlilikten bir oğlu dünyaya geldi Oğlunun genç yaşta ölümü Fevziye Hanımı çok etkiledi Tüm yaşamını çocukların eğitimine adadı 68 yaşındayken sahip olduğu her şeyi satarak 1986 yılında okulumuzun arsasını ve binanın yapımı için gerekli parayı Milli Eğitim Bakanlığına bağışladı

Okulumuzun isim sahibi FEVZİYE ÇELİK hanımefendiyi 2005 yılında kaybettik

Ruhu Şad olsun

Fevziye Çelik İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevziye Çelik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevziye Çelik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevziye Çelik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fevziye Çelik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: FEVZİYE ÇELİK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: SERİNEVLER MAH 3893 SOKNO:5

Telefon Numarası: 3223285893

Faks Numarası: 3223284847

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: http://wwwfevziyecelikk12tr/main/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com