Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, garnizon, gölcük, kocaeli

Garnizon Anaokulu Gölcük Kocaeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garnizon Anaokulu Gölcük Kocaeli

Garnizon Anaokulu Hakkında - Garnizon Anaokulu Tanıtım - Garnizon Anaokulu Resimleri - Garnizon Anaokulu İletişim

Garnizon Anaokulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Garnizon Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Garnizon Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Garnizon Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: Garnizon Anaokulu
Adresi: Garnizon İçi / Batı Lojmanları - Yüzbaşılar Değirmendere GÖLCÜK / KOCAELİ
Telefon Numarası: 0262 426 81 17
Faks Numarası: 0262 426 40 05
E-posta : 752454@mebk12tr

Okul Detayı : Anaokulu 4-6 yaş arasındaki 48-72 aylık çocuklara eğitim vermektedir
Okul 12 Ekim 1987 tarihinde eğitim – öğretime başlamıştır
Okul 130 öğrenci kapasiteli olup ikili ve tamgün eğitim vermektedir1 müdür ,5 kadrolu fakülte mezunu branş öğretmeni, 3 sözleşmeli yardımcı personeli bulunmaktadır
Okulda 6 derslik,1 yatakhane, 1 oyun salonu, 1 mutfak, 2 yönetici odası, 2 wc , lavabo, 1 erzak odası, 1 depo ve oyun bahçesi bulunmaktadır

Garnizon Anaokulu Resimleri
biz - anaokulumorg

Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com