Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alparslan, arsin, atayurt, illköğretim, okulu, trabzon

Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Arsin Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Arsin Trabzon

Arsin Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Hakkında - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Tanıtımı - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Resimleri

Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATAYURT ALPARSLAN LİLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atayurt Alpaslan llköğerimi Okulu
Telefon Numarası: 4627191005

Kurumun Misyonu :

Atatürk ilke ve yenilikleri doğrultusunda; Milli Eğitimin amaçlarına uygun, kültürel olgulara saygılı,düşünen ve düşündüğünü uygulayabilen bir vatandaş ve iyi bir birey yetiştirebilmek

Kurumun Vizyonu:

1- Okulun onarımının ve fiziki ortamının öğrencilere uygun olmasının sağlanması2- Eğitim-öğretimin öğrenci merkezli, bireysel veya grup çalışmalrına uygun hazırlanması

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com