![]() |
Topaç İlköğretim Okulu Acıgöl Nevşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Topaç İlköğretim Okulu Acıgöl NevşehirNevşehir'derki Okullar - Topaç İlköğretim Okulu Acıgöl - Topaç İlköğretim Okulu Tanıtımı - Topaç İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Topaç İlköğretim Okulu Tarihçesi ![]() MİSYONUMUZ Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık, güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir OKULUMUZUN TARİHÇESİ Topaç Köyünde eğitim-öğretim ilk kez 1943 yılında iki dershaneli olarak bugün muhtarlığın depo olarak kullundığı köy meydanındaki binada yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bina eğitim-öğretim faaliyetleri 1999 yılına kadar sürdürülmüştür ![]() ![]() 2007 yılında ise bu yuni binanın üzerine 7 dershaneli kat ilavesi yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 199 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Topaç İlköğretim Okulu kaynak :webrehberiz Biz |
![]() |
![]() |
|