|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çifteler, eskişehir, ilköğretim, karabacak, okulu, özcan, şehit |
![]() |
Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Çifteler Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Çifteler EskişehirŞehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilçemiz Sakarya mahallesinde 1974 yılında 3500 m² arsa üzerine 321,2 alana oturan iki katlı, 8 dersliklidir ![]() Eski İl Millî Eğitim Müdürü Ercan KARAÇAM'IN gayreti ile okulumuz 1992 yılında kalorifer sistemine kavuşmuştur ![]() Okulumuz 1975-1976 Eğitim-Öğretim yılında 127 öğrenci ve okul müdürü Necdet GÜLTEKİN'İN idaresinde; Azime SARICA, Neziha BOTAŞ ve Müşerref ÇATALKAYA'NIN öğretmenlik görevleriyle hizmete girmiştir ![]() Okulumuz, okul müdürü Orhan ABBASOĞLU yönetiminde eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ![]() ![]() VİZYONUMUZ Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretimin etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak ![]() OKULUMUZUN STRATEJİK PLANI: 1-ÇEVRE ANALİZİ: A-GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ: -Sosyal Faaliyetler ![]() -Personel İşbirliği ![]() -Çevre İle İşbirliği ![]() -Öğretmen Öğrenci Diyoloğu ![]() -Güven ![]() -Yeniliklere Açıklık ![]() -Problem Çözme Becerisi ![]() B-ZAYIF YÖNLERİMİZ: -Çevrenin Sosyal Ekonomik Düzeyinin Düşük Olması ![]() -Okulun Fiziki Yapısının Yetersiz Olması ![]() -Araç-Gereç Yetersizliği ![]() -Öğrenci Devamsızlığı ![]() -Sık Öğretmen Değişikliği ![]() -Branş Öğretmeni Eksikliği ![]() Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: ÇİFTELER Okulun Telefonu: 2225414127 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Şht ![]() Okulun Web Adresi: http://sehitozcankarabacakioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 414519@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Orhan ABBASOĞLU Okulun Öğretmen Sayısı: 10 Okulun Öğrenci Sayısı: 251 Okulun Derslik Sayısı: 14 Okulun Ulaşım Bilgileri: ÇİFTELER-MERKEZ Okulun Lojman Durumu: Yok Şehit Özcan Karabacak İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|