|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çelik, çiçek, çumra, ilköğretim, konya, okulu, şadiyemevlüt |
![]() |
Çiçek Şadiye-Mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiçek Şadiye-Mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Konya ÇumraÇiçek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Hakkında - Çiçek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Tanıtım - Çiçek Şadiye-mevlüt Çelikİlköğretim Okulu Resimleri - Çiçek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu İletişim Cıcek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Tarihi: Okul 1960 UĞURAL ın muhtarlığı zamanında devlet‐millet işbirliği ile yaptırılmıştır ![]() ilave edilmiştir ![]() Okulumuzda mezun olan öğrencilerden farklı mesleklere yönelenler olmuştur ![]() 1 avukat, 1 öğretmen, 1 memur, 1 inşaat mühendisi mesleklerini hala devam ettirmektedirler ![]() Zorunlu öğretimin sekiz yıl olmasıyla birlikte 5 ![]() Kasabasındaki okula taşımalı eğitim ile devam etmişlerdir ![]() taşıma ile güçlük yaşaması sebebiyle 2002 yılında Köy Muhtarı Yunus YILMAZ öncülüğünde yeni okulun temeli atılmıştır ![]() yılında Eğitime % 100 destek kampanyası kapsamında Şadiye‐Mevlüt ÇELİK tarafından kalan kısmı tamamlanmıştır ![]() müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 bilgi teknolojileri sınıfı, 1 araç‐gereç odası olmak üzere 2006 Eylül ayında eğitim öğretime başlamıştır ![]() Çiçek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: CICEK ŞADİYE-MEVLÜT ÇELİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CİCEK KÖYÜ Telefon Numarası: 3324430060 Faks Numarası: E-mail Adresi: cicekiocumra@gmail ![]() Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçek Şadiye-mevlüt Çelik İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|