![]() |
Büyükkayı İlköğretim Okulu Han Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyükkayı İlköğretim Okulu Han EskişehirBüyükkayı İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükkayı İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükkayı İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükkayı İlköğretim Okulu İletişim Büyükkayı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Eskişehir’e bağlı Han İlçesinde bulunan tek lisedir ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükkayı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: HAN Okulun Telefonu: 2225847621 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Büyükkayı Köyü Okulun Web Adresi: http://han ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: buyukkayiio@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Duran TAŞ Okulun Öğretmen Sayısı: 12 Okulun Öğrenci Sayısı: 63 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir terminalinden Çifteler otobüslerine, oradan Çifteler'den aktarmalı Han Otobüsleriyle Han ilçesine gelebilirsiniz ![]() Okulun Lojman Durumu: Var Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Büyükkayı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|