|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, simav |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Atatürk İlköğretim Okulu 1969 yılında Atatürk İlkokulu olarak öğrenime başlamıştır 1996-1997 öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Simav'lı iş adamı Rıza ÇIPLAK tarafından 9 derslikli ek bina yaptırılarak 1998-1999 öğretim yılında hizmete açılmıştır![]() Okulumuzda 15 derslik 1 Sosyal Bilgiler Sınıfı 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı 1 Ana sınıfı Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: (0274) 513 70 89 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çavdır Mah Okulun Web Adresi: http://simavataturk meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: simav_ataturk_ioo@windowslive comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|