Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyce, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, simav

Beyce İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beyce İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Beyce İlköğretim Okulu Hakkında - Beyce İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyce İlköğretim Okulu Resimleri - Beyce İlköğretim Okulu İletişim

İlk mezunu 1 No' lu diploma ile İsmail oğlu 1925 doğumlu Süleyman AÇIKGÖZ' dür1936 yılı birinci teşrin ayının birinci günü diplomasını almıştır

Beş sınıflı eğitim öğretimin ilk mezunu 53 diploma No'lu Mehmet oğlu 1930 doğumlu Salim ORAL' dır 53 no'lu diplomasını 1946 yılı Mayıs ayının altıncı günü almıştır

Beş sınıflı Beyce İlkokulu'nun son mezunu 1866 diploma nolu Mehmet kızı 04081986 Simav doğumlu Fatma OLGUN' dur

Kasabamızda ortaokul 1977 yılında Eğitim - Öğretime başlamıştır
İlk mezunu 1 No'lu diploma ile Halil oğlu 1963 İzmir doğumlu Vedat AKER' dir 14071980 tarihinde diplomasını almıştır

İlkokul ve Ortaokul 01 Eylül 1993 yılında Beyce İlköğretim Okulu olarak birleşmiştir
1997 – 1998 Öğretim Yılından itibaren İlköğretim kesintisiz 8 yıl olmuştur

Okulumuz da anasınıfı 1985 yılında eğitim öğretime açılmış olup, anasınıfı olarak yapılan kendi binasında ara vermeden devam etmektedir

Eğitim Öğretimimiz 1993 yılında yapılan 4 katlı yeni binamızda devam etmektedir Okulumuzda1 Müdür,1 Md Yrd ,14 Öğretmen ve 1 Yardımcı Hizmetler personeli görev yapmaktadır Son 4 yılda okulumuzdan mezun olan 78 öğrenciden 57 si ortaöğretime devam etmektedir Bu oran son yıllarda artmaktadır Mezun üniversite çağındaki 115 öğrencimizden 21 tanesi 4 yıllık fakültelerdedir Meslek Yüksek Okulları ve Açık öğretim dikkate alınmamıştır Okulumuz ve öğrencilerimiz siz değerli Velilerimizin desteği ile Beycemizin gözbebeği olmaya devam edecektir

Beyce İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: (274) 545 20 12
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://beyceioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: beyceioo@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Beyce İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com