|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| beyce, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, simav |
Beyce İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyce İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaBeyce İlköğretim Okulu Hakkında - Beyce İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyce İlköğretim Okulu Resimleri - Beyce İlköğretim Okulu İletişim İlk mezunu 1 No' lu diploma ile İsmail oğlu 1925 doğumlu Süleyman AÇIKGÖZ' dür 1936 yılı birinci teşrin ayının birinci günü diplomasını almıştır Beş sınıflı eğitim öğretimin ilk mezunu 53 diploma No'lu Mehmet oğlu 1930 doğumlu Salim ORAL' dır 53 no'lu diplomasını 1946 yılı Mayıs ayının altıncı günü almıştır Beş sınıflı Beyce İlkokulu'nun son mezunu 1866 diploma nolu Mehmet kızı 04 08 1986 Simav doğumlu Fatma OLGUN' dur Kasabamızda ortaokul 1977 yılında Eğitim - Öğretime başlamıştır İlk mezunu 1 No'lu diploma ile Halil oğlu 1963 İzmir doğumlu Vedat AKER' dir 14 07 1980 tarihinde diplomasını almıştır İlkokul ve Ortaokul 01 Eylül 1993 yılında Beyce İlköğretim Okulu olarak birleşmiştir ![]() 1997 – 1998 Öğretim Yılından itibaren İlköğretim kesintisiz 8 yıl olmuştur Okulumuz da anasınıfı 1985 yılında eğitim öğretime açılmış olup, anasınıfı olarak yapılan kendi binasında ara vermeden devam etmektedir Eğitim Öğretimimiz 1993 yılında yapılan 4 katlı yeni binamızda devam etmektedir Okulumuzda1 Müdür,1 Md Yrd ,14 Öğretmen ve 1 Yardımcı Hizmetler personeli görev yapmaktadır Son 4 yılda okulumuzdan mezun olan 78 öğrenciden 57 si ortaöğretime devam etmektedir Bu oran son yıllarda artmaktadır Mezun üniversite çağındaki 115 öğrencimizden 21 tanesi 4 yıllık fakültelerdedir Meslek Yüksek Okulları ve Açık öğretim dikkate alınmamıştır Okulumuz ve öğrencilerimiz siz değerli Velilerimizin desteği ile Beycemizin gözbebeği olmaya devam edecektir![]() Beyce İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: (274) 545 20 12 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://beyceioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: beyce ioo@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beyce İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|