|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, amasya, ersoy, ilköğretim, mehmet, merzifon, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında Tarihçe Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikametin ve yerleşimin artması neticesinde mahalleye okul ihtiyacı doğmuştur ![]() ![]() 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesiyle birlikte bina yetersizliği ortaya çıkmış ve ek bina yapımına karar verilmiştir ![]() ![]() ![]() Okul bahçesindeki voleybol, basketbol ve hentbol alanları hem okul öğrencilerimize hem de çevre sakinlerine spor yapma imkânı tanımaktadır ![]() 1 müdür vekili, 1 müdür yardımcısı, 17 öğretmen ve 1 hizmetli kadrosu ile Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hizmet verilmektedir ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MEHMET AKİF ERSOY MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585138818 Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|