|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, çumra, içeri, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumraİçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - İçeri Çumra Cumhuriyetİlköğretim Okulu Resimleri - İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Içeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz devlet‐vatandaş işbirliği ile yaptırılmış olup, 1973 yılında eğitim‐öğretime ilkokul olarak başlamıştır ![]() İçeriçumra Mithat Paşa İlköğretim okuluna bağlı şube konumuna getirilmiştir ![]() okulumuz İçeriçumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak açılmıştır ![]() Okulumuz beş sınıftan ibaret olduğu için ikili öğretim yapılmaktadır ![]() Okulumuz 2009‐2010 Eğitim Öğretim yılında; Müdür, müdür yardımcısı 5 sınıf öğretmeni, iki branş öğretmeni ve 86 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: IÇERİ ÇUMRA CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: içeriçumra Kasabasi Minare Alti Mah ![]() Telefon Numarası: 3324581165 Faks Numarası: E-mail Adresi: cumhuriyetioicumra@gmail ![]() Web Adresi: - İçeri Çumra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|