Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, karaman, okulu, piri, reis

Piri Reis İlköğretim Okulu Karaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Piri Reis İlköğretim Okulu Karaman

Piri Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Piri Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Piri Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Piri Reis İlköğretim Okulu İletişim

Okulumuzun Tarihçesi

19 EKİM 1993 YILINDA 2 KATLI 12 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK EĞİTİM ÖĞRETİME AÇILMIŞTIR

1998 YILINDA EK KAT İLAVESİ İLE DERLİK SAYISI 18 DERSLİĞE ÇIKARILMIŞTIR

İSMİNİ KARAMAN'LI ÜNLÜ TÜRK DENİZCİSİ PİRİ REİS'TEN ALMIŞTIR

HİZMETE GİRDİĞİ YILDAN İTİBAREN SPORTİF VE AKADEMİK ALANLARDA BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR

OKULUMUZ KARAMAN'IN PİRİ REİS MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR MAHELLENİN SÜREKLİ GELİŞMESİ VE NÜFUS YOĞUNLUĞUNUN ARTMASINDAN DOLAYI OKULUMUZ İKİLİ ÖĞRETİME 2008 - 2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GEÇMİŞTİR

İletişim Bilgilerimiz

Adresi: Piri Reis Mahallesi-Karaman

Telefon Numarası: 3382139153

Web Adresi: http://wwwkaramanpirireismebk12tr/

Okulumuzdan Resimler

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com