Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çumra, içeri, ilköğretim, konya, okulu, zafer

İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Konya Çumra

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Konya Çumra

İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Tanıtım - İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu İletişim

Içeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Içeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Içeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Içeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Içeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz imece usulü ile ilk olarak 1946 yılında yapılmaya başlanmış ve 2 yıl süren inşaat
sürecinden sonra 1948 yılında eğitim ve öğretime açılmıştırOkulun tüm masrafları halk
tarafından karşılanmıştır İsmini Cumhuriyetimizin kurulması aşamasında ve öncesinde Türk
Milletinin Kurtuluş Savaşı sırasında gösterdiği mücadelenin sonucundan yani “ZAFER” den alır
Uzun bir süre Zafer Ortaokulu olarak öğretime devam eden okulumuz, ardından İçeriçumra
Çok Proğramlı Lisesi olarak yine uzun süre öğretime devam etmiştir1986 yılında kendi
imkanlarımızla ve köylünün katkılarıyla B Blok ve şuan ana bina olarak kullanılan okulun 2katı
yapılmıştırÇok Proğramlı Lisesi için yeni bir bina yapılması nedeniyle okul yeni binasına
taşınmış,şuan kullanılan okul binası yaklaşık 3 yıl boş kalmıştır
İlköğretimin sekiz yıla çıkması ve içeriçumrada oluşan derslik ihtiyacından dolayı köy halkının
kendi imkanları ve kaymakamlığın katkılarıyla okulumuzun tadilatı yapılmış ve 2002‐2003
öğretim yılında Zafer İlköğretim Okulu olarak tekrar eğitim‐ öğretime açılmıştır Okulumuzda
normal öğretim yapılmakta olup, 1986 yılından beri ısınma katı yakıtlı kaloriferle
sağlanmaktadır İçme suyu beldenin şebeke suyundan karşılanmaktadır Okulumuz 11800
metrekare yüzölçümüne sahiptir Okulumuzun ayrıca bir uygulama bahçesi bulunmaktadır
Okulumuzda 08022010 tarihi itibari ile 2 idareci 5 sınıf öğretmeni ve 5 branş öğretmeni
bulunmaktadır Okulumuz bünyesinde 14 derslik ,9 şube, 1 Müdür Odası, 1 MüdYrdOdası,1
Öğretmenler Odası, 1 Araç‐gereç odası,1 Çok Amaçlı Solon Voleybol ve basketbol sahası
mevcuttur Fen Laboratuarımız çoğu okula nazaran zengin durumdadır Okumuza Ulaştırma
Bakanlığımızın katkıları ile bilgi teknolojisi kurulmuştur Okulumuzun İnternet erişimi
2004/2005 eğitim öğretim yılında sağlanmış
Okulumuzdan mezun olup kamu ve özel sektörde çeşitli kademelerde çalışan çok başarılı insanlar bulunmaktadır

İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: IÇERİ ÇUMRA ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Içeriçumra Zefer llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 3324581127
Faks Numarası:
E-mail Adresi: zaferioicumra@gmailcom
Web Adresi: -

İçeri Çumra Zafer İlköğretim Okulu Resimleri:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com