|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çatalhüyük, çumra, ilköğretim, konya, küçükkoy, okulu |
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya ÇumraKüçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu İletişim Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1936 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır Tarihi bir iki katlı kerpiç binada eğitim verilmiştir![]() İlk Eğitim ve öğretime başlarken Küçükköy İlköğretim okulu adı ile başlamıştır Okuluz tarihiçatalhüyük kazı merkezine 2 km uzaklıktadır Yeni bina 2003 yılında yapımıştır Okulun adıçatalhöyük kazı merkezinden dolayı 2003 yılında Küçükköy Çatalhüyük İlköğretim okulu adını almıştır ![]() Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: KÜÇÜKKOY ÇATALHÜYÜK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küçükköy ilköğretim Okulu Çumra Telefon Numarası: 3324525239 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710035@meb k12 trKucukkoyio@gmail comWeb Adresi: - Küçükkoy Çatalhüyük İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|