|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, mihalıçcık, okulu, sekiören |
![]() |
Sekiören İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sekiören İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirSekiören İlköğretim Okulu Hakkında - Sekiören İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekiören İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sekiören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ: Gelişmişlik düzeyine uygun, kaliteli eğitim öğretim veren, yetiştirdiği başarılı bireylerle ülkemizin her yönden gelişmesine katkıda bulunacak bir kurum olmaktır ![]() MİSYONUMUZ: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen; çağdaş, özgür düşünen, yaratıcı, kendisine ve toplumuna faydalı bireyler yetiştirmektir ![]() Okul Binası ile Lojmanlara ilişkin açıklamalar : İki adet lojmanın biri oturulabilir durumda ![]() ![]() ![]() ![]() Yerleşim yerindeki kiralık konutlar : Kiralık konut bulunmamaktadır ![]() Sekiören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 2226397324 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sekiören Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Neslihan Haliloğlu (Müdür Yetkili Öğrt) Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 16 Okulun Derslik Sayısı: 5 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okul il merkezine 119 km ilçe merkezine uzaklığı 29 m olup eskişehir otogarından her saat kalkan otobüslerle ulaşom sağlanabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: 2 Lojman Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Sekiören İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|