|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arı, bilgileri, hüseyin, ilköğretim, manisa, okulu, salihli, yılmaz, şehit |
![]() |
Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaYılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Hakkında - Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1955 yılında Devlet-Vatandaş işbirliği ile 3 derslikli Yılmaz Köyü İlkokul olarak eğitim ve öğretime açılmıştır, 1975 yılında hemen yan tarafına üç derslikli ek bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 3 ayrı binada eğitim öğretim hizmetlerini yürütmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 714 47 10 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fatih Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sehithuseyinari ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 345558@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|