Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arı, bilgileri, hüseyin, ilköğretim, manisa, okulu, salihli, yılmaz, şehit

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Hakkında - Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu İletişim

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1955 yılında Devlet-Vatandaş işbirliği ile 3 derslikli Yılmaz Köyü İlkokul olarak eğitim ve öğretime açılmıştır, 1975 yılında hemen yan tarafına üç derslikli ek bina yapılmıştır 1989 yılında Yılmaz köyü Belediye olunca Yılmaz Kasabası İlköğretim Okulu olarak değiştirildi 1993 yılında okul bahçesine 12 derslikli 3 binası yapılmıştır 1996 yılında Okulun ismi Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiş ve halen burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir Okulumuz bünyesinde 22 derslik, 23 şube, 3 idare Odası, 1 Öğretmenler Odası ve Tuvaletler mevcuttur

Okulumuz 3 ayrı binada eğitim öğretim hizmetlerini yürütmektedir A Blok 1993 yılında zemin+3 katlı betonarme 12 derslik olarak inşa edilmiştir Bina kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır Bina fiziki olarak eğitim öğretime pek uygun değildir Binanın 4 katlı olması ve tek merdivenden 400?e yakın öğrencinin inip çıkması, koridorların dar olması olağanüstü bir durumda tahliye sırasında çok ciddi sıkıntılar yaşanması muhtemeldir Bu binada yaklaşık 498 öğrenci öğrenim görmektedir B Blok 1955 yılında Yılmaz Köyü İlkokulu olarak 3 sınıf olarak yığma tuğla ahşap çatı ve ahşap taban olarak inşa edilmiştir Binanın tabanı yerden 1,5 metre yüksek ahşap tahta döşeme olduğu için, binanın ısıtılması noktasında sıkıntılar yaşanmaktadır Bu bina Soba ile ısıtılmakta fiziki olarak eğitim öğretime uygun değildir Ek bina yapılması durumunda bina yıkılacaktır Bu binada yaklaşık 84 öğrenci öğrenim görmektedir C Bolk 1975 yılında mevcut üç dersliğin yetersiz olması nedeniyle bu binanın hemen yan tarafına üç derslikli ek bina yapılmıştır Bu bina yığma tuğla, beton üçgen çatı, beton zemin olarak inşa edilmiştir Bu binada yaklaşık 55 öğrenci öğrenim görmektedir

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli
Okulun Telefonu: 236 714 47 10
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Fatih Mah Leylak Sok No:4
Okulun Web Adresi: http://sehithuseyinarimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 345558@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com