|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlçemizin kurtuluş tarihini kendine isim edinmiş olan 4 Eylül İlkokulunun öğrenci fazlalığı nedeni ile okul ihtiyacının karşılanması maksadı ile ilçe merkezine bir okul daha yaptırılması kararlaştırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Müdürlerimiz Kazım YILDIZ 1961-1962 Abdullah PEKER 1963-1970 Mehmet ŞILAK 1970-1990 Süleyman YALÇIN 1990-2010 Ahmet OK 2010- Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: (236) 867 10 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://sarigolataturk ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: srgataturkio@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|