|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cevizli, eskişehir, ilköğretim, okulu, seyitgazi |
Cevizli İlköğretim Okulu Seyitgazi Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli İlköğretim Okulu Seyitgazi EskişehirCevizli İlköğretim Okulu Hakkında - Cevizli İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri - Cevizli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cevizli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cevizli İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cevizli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bardakçı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cevizli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cevizli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Seyitgazi Okulun Telefonu: 2226772117 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cevizli Köyü Seyitgazi/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: OSMAN YAŞAR Okulun Öğretmen Sayısı: 9 Okulun Öğrenci Sayısı: 173 Okulun Derslik Sayısı: 10 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir İli Seyitgazi İlçesine bağlı,Eskişehire 50,seyitgaziye 10 km mesafededir ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|