Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, ahmet, anaokulu, sabancı, seyhan

Ahmet Sabancı Anaokulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Sabancı Anaokulu Seyhan Adana

Seyhan Ahmet Sabancı Anaokulu - Ahmet Sabancı Anaokulu Hakkında - Ahmet Sabancı Anaokulu Tanıtımı - Ahmet Sabancı Anaokulu Resimleri

Okulumuz Hacı Sabancı vakfı tarafından yaptırılmış olup 1988 yılında eğitim –öğretime başlamıştır352 metrekare kapalı alanı,3500metrekare bahçesi bulunmaktadır3 derslik,1 yatakhane,1 yemekhane,mutfak idareci ve memur odası bulunmaktadırYarım ve tamgün olarak 4 şubede eğitim vermektedir

AYSEL TÜRKMENOĞLU-OKUL MÜDÜRÜ

1963 adana doğumludurilk ve orta öğrenimini Adana’da tamamladıktan sonra gazi ünv Mesleki eğitim fak Anaokulu öğretmenliğinden 1986 yılında mezun olmuştur Erzurum,Ankara,adana’nın çeşitli okullarında öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2001 yılından itibaren Ahmet sabancı anaokulu müdürlüğü yapmaktadır

Yetkili : AHMET SABANCI

Telefon: 0322 239 27 71

İl-İlçe: Adana- SEYHAN

Adres: Belediye Evleri Mahallesi 94 Sokak

ahmetsabancianaokulumebk 12tr/

Kaynak : wwwwebrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com