Büyükkalecik İlköğretim Okulu Afyon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyükkalecik İlköğretim Okulu AfyonBüyükkalecik İlköğretim Okulu Afyon - Büyükkalecik İlköğretim Okulu hakkında - Büyükkalecik İlköğretim Okulu resimleri - Büyükkalecik İlköğretim Okulu iletişim Afyon · Okulun Adı : BÜYÜKKALECİK İlköğretim Okulu · Okulun Adresi : Büyükkalecik Kasabası Merkez / AFYONKARAHİSAR · Okulun Telefonları : (272) 243 20 07 · Okulun Süresi : 8 Yıllık İlköğretim Okuludur ![]() · Öğretim Şekli : Normal Öğretim · Okulun Müdürü : Bilal DAŞDELEN · Okulun Müdür Yardımcısı : Emin ERSÖZ · Okulun Yabancı Dili : İngilizce · Okulun Tarihçesi : 1927 yılında hizmete açılan eski okulumuz 1 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur 1998 – 2005 yılları arasında kullanılmamış olup, 2005 – 2006 eğitim öğretim yılında onarılarak yeniden kullanıma açılmıştır![]() 1998 yılında yeni okul binası yapılmış ve 1999–2000 eğitim öğretim yılında faaliyete başlamıştır ![]() Okulun Özellikleri : Taşımalı- Gündüzlü Normal Öğretim Kaynak : webrehberi biz - http://okulweb meb gov tr/03/01/442472/index htm
|
|
|
|