|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aliağa, ilköğretim, izmir, kemal, köyü, mahalle, okulu, yeni, şehit |
![]() |
Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Aliağa İzmirŞehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu İletişim Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Okul Adresi : Şehit Kemal Köyü Yeni Mah ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 6244227 Faks Numaraları : 0 (232) 6244227 E-mail Adresi : aliagapetrokimya@gmail ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Şehit Kemal Köyü Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Resimleri : Okulun Resimlerine Web Sitesinden Ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|