![]() |
Toki İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toki İlköğretim Okulu Aliağa İzmirToki İlköğretim Okulu Hakkında - Toki İlköğretim Okulu Tanıtım - Toki İlköğretim Okulu Resimleri - Toki İlköğretim Okulu İletişim ![]() Toki İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Toplu Konut İdaresi tarafından yapılmış olup 2009-2010 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Toplu Konut İdaresi tarafından yapıldığı için TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştir ![]() ![]() Toki İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Toki İlköğretim Okulu Okul Adresi : YENİ MAH ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 616 59 55 Faks Numaraları : 0 (232) 616 84 10 E-mail Adresi : 971935@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://aliagatoki ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Toki İlköğretim Okulu Resimleri : Okulun Resimlerine Web Sitesinden Ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|