![]() |
Atatürk İlköğretim Okul Bayındır İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okul Bayındır İzmirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İzmir ili özel idaresi tarafından''116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01 ![]() ![]() ![]() 04 ![]() ![]() ![]() Okulun açılışı dönemin gazetelerinde yayımlanmıştır ![]() ![]() Okulumuz açıldığı tarihten günümüze kadar eğitim öğretime devam etmektedir ![]() ![]() İlçe merkezinden Yenice Mahallesi,Bıyıklar Mahallesi,Demircilik Mahallesi,Hacıbeşir Mahallesi,Mithatpaşa Mahallesi ve ayrıca taşımalı öğrenci almak yoluyla da Turan Köyü,Fatih Mahallesi Yanıkkavak Çayır mevkiinde ikamet eden ailelerin çocuklarına eğitim ve öğretim hizmeti sunmaktadır ![]() 2009-2010 eğitim-öğretim yılında okulumuzda Okul Müdürü Aykut TEKİN ve Müdür Yardımcısı Murat YOLDAŞ yönetiminde 9 sınıf öğretmeni,1 ana sınıfı öğretmeni,10 branş öğretmeni, 1 Özel Eğitim Öğretmeni ve 1 bilgisayar formatör öğretmeni ile eğitim öğretim hizmetleri yönetilmektedir VİZYONUMUZ * Hayatı doğru anlayıp yorumlayan * Problemlere çözüm üretebilen *Türkiye’nin ihtiyacı olan;nitelikli,çağdaş,demokrat ik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerine21 ![]() ![]() Okulumuzun Başarıları 2006/2007 öğretim yılında OKS sınavlarına katılan öğrencilerin %50 si bir okula girmeye hak kazanmıştır ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Atatürk İlköğretim Okulu Okul Adresi : MİTHATPAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 5815450 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : atekin67@hotmail ![]() Okulun Web Adresi: http://bayindirataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine 70 km ,Ödemiş 40 km ve Tire’ye20 km uzaklıktadır ![]() ![]() Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|