|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, ilköğretim, okulu, peyamitepe |
![]() |
Peyamitepe İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peyamitepe İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraPeyamitepe İlköğretim Okulu Hakkında - Peyamitepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Peyamitepe İlköğretim Okulu Resimleri - Peyamitepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() VİZYON İlköğretim çağını hayata hazırlık değil, hayatın kendisi olarak kabul eden bir anlayışla eğitim-öğretim hizmetleri veren lider bir okul olmak ![]() MİSYON Okulumuzda eğitim-öğretim gören her öğrencimizin kendisini gerçekleştirebilmesi için ortamlar, fırsatlar ve olanaklar sağlamak ![]() BAŞARILARIMIZPERSONEL BİLGİLERİ MÜDÜR YARDIMCISI 1 Müdür Baş Yardımcısı - 3 Müdür Yardımcısı ÖĞRETMEN 28 Sınıf Öğretmeni, 18 Genel Bilgi Dersi Öğretmeni (2 Sözleşmeli, 4 Ücretli ), 1 Rehber Öğretmen, 2 Okul Öncesi Öğretmeni ( 1 Sözleşmeli Usta Öğretici ) OKUL KODU 224437 OKUL MÜDÜRÜ Mehmet Ali TÜY TELEFON 375 58 65 FAKS 375 58 84 E-POSTA 224437@meb ![]() ![]() ![]() WEB ADRESİ www ![]() ![]() ![]() ADRES Beşikkaya M ![]() ![]() ![]() Altındağ Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: PEYAMİTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEŞİKKAYA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123755865 Faks Numarası: 3123755884 OKUL HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ |
![]() |
![]() |
|