|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 80yıl, bornova, ilköğretim, izmir, okulu |
80.Yıl Bornova İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
80.Yıl Bornova İlköğretim Okulu Bornova İzmir80 yıl Bornova İlköğretim Okulu Hakkında - 80 yıl Bornova İlköğretim Okulu Tanıtım - 80 yıl Bornova İlköğretim Okulu Resimleri - 80 yıl Bornova İlköğretim Okulu İletişim yıl Bornova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Inaniyoruz ki; 1 Ögrencilerimizin ögrenmeyi ögrenmesi ilk önceliktir![]() 2 Ögrencilerimiz bütün çalismalarimizin odak noktasidir![]() 3 Biz, hepimiz;ögrencilerimizin basarisini arttirmak için karsilikli olarak sorumluluk alir ve verimli bir sekilde çalisiriz![]() 4 Ögrencilerimize bir birey olarak saygi duyar ve onlari koruyup, gözetiriz![]() MISYONUMUZ Milli Egitim Temel Kanunun’da ifadesini bulan Atatürkçü, çagdas,demokratik ve laik, kendisi ile barisik, soran,sorgulayan ve üreten bireyler yetistirmektir ![]() Okulumuzda potansiyel olarak varolan veli,ögrenci ve ögretmen iletisimine hareket kazandirarak egitim-ögretim faaliyetlerimizin kalitesini arttirmaktir ![]() Yönetim ve ögretmen kadrosu olarak ögrencilerimize ve velilerimize karsi açik ve demokratik bir yaklasim içinde olmaktir ![]() 80 yıl Bornova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :İlçesi : Bornova Okulun Adı : 80 yıl Bornova İlköğretim OkuluOkul Adresi : Kizilay Mh 715 sk No:1 Bornova İzmirTelefon Numaraları : 0 (232) 388 31 27 Faks Numaraları : 0 (232) 342 07 94 E-mail Adresi : 625986@meb k12 trOkulun Web Adresi: http://www 80yilbornovaioo k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 yıl Bornova İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|