![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Besni AdıyamanAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() 1964 yılında eğitim öğretime açılan okulumuz ilçemizin en eski okullarındandır ![]() ![]() Bu tarihten sonra eski binanın yıpranmış olması nedeniyle yıkılıp yerine yeni bir bina inşa edilmiş ve yeni derslikler 2002 yılında hizmete girmiştir ![]() Halen iki ayrı binada 16 derslikte 30 personel, 485 öğrencimizle eğitim-öğretim hizmetine devam etmekteyiz ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurupinar Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4163181024 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|