![]() |
Aşağıcuma İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşağıcuma İlköğretim Okulu Bergama İzmirAşağıcuma İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıcuma İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıcuma İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıcuma İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aşağıcuma İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1932 Eğitim ve Öğretim yılında köylüler tarafından yapılmış olup 1932-1944 yılları arasında üç yıllık okul olarak eğitim ve öğretim vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakın zamanlarda eski idarecilerimiz İbrahim BALCI ve İbrahim CAMBAZ tarafından; köy yönetimleri,öğretmenler ve halkın katkılarıyla bir atılım hamlesi gerçekleştirildi ![]() ![]() ![]() Yeni dönemde okulumuzun zorunlu hizmet kapsamı içine girmesiyle, öğretmen sirkülasyonunun azalacak olması okulumuz açısından olumlu bir gelişmedir ![]() ![]() Aşağıcuma İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Aşağıcuma İlköğretim Okulu Okul Adresi : Aşağıcuma Köyü BERGAMA/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 6458030 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 237636@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://asagicumailkogretimokulu ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Bergamadan Köye Ulaşım Vardır Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aşağıcuma İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|