Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşağıcuma, bergama, ilköğretim, izmir, okulu

Aşağıcuma İlköğretim Okulu Bergama İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşağıcuma İlköğretim Okulu Bergama İzmir

Aşağıcuma İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıcuma İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıcuma İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıcuma İlköğretim Okulu İletişim

Aşağıcuma İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1932 Eğitim ve Öğretim yılında köylüler tarafından yapılmış olup 1932-1944 yılları arasında üç yıllık okul olarak eğitim ve öğretim vermiştirEğitmenlerle okuma yazma eğitimi yapılmış1944 yılında ilk atama ile Mustafa ÖZDİL öğretmen olarak göreve başlamıştır Göreve başlayan Mustafa ÖZDİL eğitmenlerin okuma,yazma öğrettikleri öğrencileri de toplayarak ilkokul olarak eğitime başlamıştırOkulun adı da Aşağıcuma Köyü İlkokulu unvanıyla adlandırılmıştır1990 yılına kadar Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul olarak eğitim ve öğretim yapılmıştır1990-1991 Eğitim ve Öğretim yılında Orta Okul açılmıştır1990 yılında Pilot Uygulamalı İlköğretim Okulu olmuş 1995’ten sonra 8 sınıflı İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretime devam edilmektedir Taşımalı Eğitim Merkezi olan okulumuza Okçular Göbeller ve Hacıhamzalar köylerinin öğrencilerinin tamamı taşımalı eğitime devam etmektedir Taşınan öğrenci sayısı 46’ dir Okulumuz üç binadan oluşmaktadır Şuan idarecisiyle birlikte 10 personel bulunmaktadır Okulumuz Bergama’ya 32 km uzaklıktadırOkulumuzda 2006-2007 eğitim ve öğretim döneminde bilgisayar teknoloji sınıfı öğrencilerin ve halkın hizmetine açılmıştır

Yakın zamanlarda eski idarecilerimiz İbrahim BALCI ve İbrahim CAMBAZ tarafından; köy yönetimleri,öğretmenler ve halkın katkılarıyla bir atılım hamlesi gerçekleştirildi Okulumuza kalorifer sistemi,yemekhane,labaratuvar, sınıf sıra,tahta ve dolapları,Atatürk köşesi,ana sınıfı gibi birçok alanda oluşum gösterilerek çağdaş bir görünüme gidilmiştir Yerel basında da yankı bulan bu çalışmalar takdirle karşılanmıştır

Yeni dönemde okulumuzun zorunlu hizmet kapsamı içine girmesiyle, öğretmen sirkülasyonunun azalacak olması okulumuz açısından olumlu bir gelişmedir Teknolojik donanım açısından üst seviyede olan okulumuz çağdaş eğitim standartlarına ulaşmıştır

Aşağıcuma İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bergama
Okulun Adı : Aşağıcuma İlköğretim Okulu
Okul Adresi : Aşağıcuma Köyü BERGAMA/İZMİR
Telefon Numaraları : 0 (232) 6458030
Faks Numaraları : 0 (232)
E-mail Adresi : 237636@mebk12tr
Okulun Web Adresi: http://asagicumailkogretimokulumebk 12tr/
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı :
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri: Bergamadan Köye Ulaşım Vardır
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Aşağıcuma İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com