![]() |
Toros İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toros İlköğretim Okulu Konya EreğliToros İlköğretim Okulu Hakkında - Torosİlköğretim Okulu Tanıtım - Toros İlköğretim Okulu Resimleri - Toros İlköğretim Okulu İletişim Konya Ereğli Toros İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Toros İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Dumlupınar Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılmıştır ![]() Temele ilk taş dernek başkanı Refik KOCAGÜL tarafından 4 Nisan 1956 tarihinde konmuştur ![]() Okulumuzun yapımı dernek başkanlarından Hami Akdoğan’ın yardımlarıyla kısa zamanda bitirilmiştir ![]() Okulumuz 1958-1959 ders yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuzun yapımında hizmeti geçenler: Mehmet Ali Durusoy (Fabrika Eski Müdürlerinden) Basri Özpınar Kaymakamlar Cemil Sucu – Derviş Gökgül Hamdi Ergun Ethem Kars – Recep Kurtuluş Ayrıca şehrimizin yadımsever insanları Toros Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği 17 Kasım 1958 de Avukat Rıza Denizoğlu tarafından kurulmuş olup okulumuza birçok faydalar sağlamıştır ![]() Toros İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ TOROS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MUSTAFA SEYRAN CAD ![]() ![]() Telefon Numarası: 3327131511 Faks Numarası: E-mail Adresi: 711293@meb ![]() ![]() Web Adresi: -http://torosio ![]() ![]() ![]() Toros İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|