Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, bulut, ilköğretim, okulu, trabzon, öğretmen, şehit

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Of Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Of Trabzon

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Resimleri

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ŞEHİT ÖĞRETMEN ALİ BULUT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SULAKLI MAHÖMERAĞA BULVARI DEVLET HAST YANI NO: 7 OF/TRABZON

Telefon Numarası: 4627715158
Faks Numarası: 4627715096

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuzun arsası ilçemiz eşraflarından Orhan SARAL tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanmıştır Arsa üzerine inşa edilen okul 1996 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Okulumuzun ilk öğrencileri ilçe merkezindeki diğer okullara devam eden öğrencilerin aktarılması ile olmuştur Okulumuza Of Merkez İlköğretim adı verilmiştirOkuluumuz gündüzlü normal eğitim öğretim yapmaktadır12/06/2007 Tarih 130/2538 Sayılı yazı ile okulumuzun adı Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Okulumuzun Bölümleri

Okulumuzda; 1 adet müdür odası, 2 adet müdür yardımcısı odası, 1 adet memur odası, 1 adet
laboratuar, 1 adet kütüphane, 1 adet öğretmenler odası, 1 adet çay odası, 2 adet Bilgi Teknoloji sınıfı,
1 adet İngilizce sınıfı, 1 adet anasınıfı bulunmaktadır

mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com