|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dursun, ilköğretim, karabacak, okulu, sürmene, trabzon |
![]() |
Dursun Karabacak İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dursun Karabacak İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonDursun Karabacak İlköğretim Okulu Hakkında - Dursun Karabacak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dursun Karabacak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dursun Karabacak İlköğretim Okulu Resimleri Dursun Karabacak İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dursun Karabacak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dursun Karabacak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dursun Karabacak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: DURSUN KARABACAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dursun Karabacak ilköğretim Okulu Sürmene/Trabzon Telefon Numarası: 4627461842 Faks Numarası: 4627461842 OKULUN TARİHÇESİ 1943 yılında Civra İlkokulu olarak eğitime açılmıştır ![]() ![]() İlk etapta okulumuz bir müdür odası ve beş dershaneli ve ahşap olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() 1990 tarihinde okul müdürü ve Sürmene Belediye Başkanı'nın girişimleri neticesinde, okulun yıkılarak yeniden yapılması için Dursun KARABAK’ ın iş adamı olan oğulları ile temasa geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Banklığının 29 ![]() ![]() ![]() 1998 yılında okula aynı hayırsever vatandaşlar tarafından bir kat daha ilave edilmiştir ![]() Okulu Yapan Kişiler Hakkında Bilgi Dursun KARABACAK Balıklı Mahallesi halkından olup İstanbul’a yerleşmiş ve daha sonra orada vefat etmiştir ![]() ![]() GENEL BİLGİLER Öğretmen Sayısı: 18 Öğrenci Sayısı: --- Derslik Sayısı: 8 Bilgisayar Sınıfı: Var ( 15 + 1 ) Lojman: Yok ULAŞIM Okulumuz Sürmene ilçesine yaklaşık 1 km uzaklıkta olup sahil yolunun kenarındadır ve Sürmene ile Çamburnu arasındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Yüksek öğretime şartlanmadan öğrencileri yetenekleri doğrultusunda meslek dallarına yönlendirmek için okul içi ve aile bağlantılı çalışmalar yapmak ![]() Kurumun Vizyonu: Çevresine ve çevresindeki insanlara saygılı ve duyarlı, bir mesleği benimseyen ve çalışmayı, üretmeyi seven bir fert olarak ara eleman istihdam eden kuruluşlara insan kazandırmak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|